Όπως ίσως γνωρίζεις, η άνοιξη πάντα εισάγει τα χρώματα των λουλουδιών και της φύσης στην γκαρνταρόμπα μας. Ξεκινάς και πάλι να φοράς αποχρώσεις του ροζ,  του μπλε και του λευκού, καθώς και όλες τις αποχρώσεις του ουράνιου τόξου σε πιτσιλιές και αξεσουάρ.


Το καλοκαίρι 2019 θα τα ξαναφορέσεις, αλλά πιο έντονα και φυσικά… μονόχρωμα! Οι σχεδιαστές σε θέλουν έτοιμη να δώσεις ηχηρά το δικό σου statement και δεν πρέπει να τους απογοητεύσεις. Βρες την απόχρωση που σου ταιριάζει και μην παραλείψεις να την αναδείξεις με το στυλ και την αυτοπεποίθησή σου!


Ανοιχτό μπλε

 

Το διαχρονικό ανοιχτό μπλε, σιέλ, είναι το φετινό χρώμα που θα λατρέψεις

 

Το μπλε του ξεβαμμένου σου τζιν θα γίνει ανάρπαστο φέτος. Το ανοιχτό μπλε, γνωστό ως παστέλ μπλε ή baby blue, είναι ένα ήρεμο και ευχάριστο χρώμα, που παίρνει ένταση εάν το φοράς μονόχρωμο. Οι σχεδιαστές το ανέδειξαν ιδιαίτερα σε μακριά τζάκετ και σε αέρινα φορέματα, σε αέρινες φούστες, σε αέρινες μπλούζες, σε αέρινα παντελόνια και, όπως κατάλαβες σε πολλά αέρινα ρούχα που θα λατρέψεις!


Κίτρινο

 

Το κίτρινο χρώμα, η ώχρα και το μπυσταρδί είναι η νέα είσοδος για το καλοκαίρι

 

Το χαρούμενο κίτρινο χρώμα θα το χωρίσουμε σε 3 κατηγορίες για να καταλάβουμε καλύτερα την απόχρωση στην οποία αναφερόμαστε. Υπάρχει το λεμονί, ή το Verbena, το οποίο ταιριάζει τέλεια με μπλε αποχρώσεις και παστέλ. Είναι εξίσου εντυπωσιακό και ως μονόχρωμο στην εμφάνισή σου και φαίνεται έξτρα φωτεινό σε φορέματα και φούστες. Έπειτα, το κίτρινο, Aspen Gold ως λέγεται,  είναι το πιο ισορροπημένο και θα το δούμε να ταιριάζει πολύ με κόκκινες αποχρώσεις. Το κίτρινο του mango που πλησιάζει στο πορτοκαλί, έχουμε συνηθίσει να το βλέπουμε περισσότερο το φθινόπωρο, αλλά θα το δούμε και την άνοιξη του 2019 να παρουσιάζει σχέδια με ενδιαφέρον στους ώμους των γυναικών αλλά και σε πολλά αντρικά σχέδια. Ταιριάζει ιδανικά με ρούχα και αξεσουάρ που έχεις σε πράσινο, κόκκινο και κοραλλί χρώμα.

 

Διαβαστε εδώ για το Τέλειο μαύρισμα: πώς θα το πετύχεις γρήγορα και με ασφάλεια


Έντονο ροζ

 

Το έντονο ροζ, ή magenta - ματζέντα θα δώσει νέα πνοή στις εξόδους σου

 

Το πριγκιπικό και πολύ θηλυκό έντονο ροζ χρώμα ανήκει στις θερμές αποχρώσεις. Θα το βρεις να είναι ήσυχο σε καρό σχέδια, σε ρούχα με τούλι, βολάν και δαντέλα, σε πλεκτά, σε παλτό, σε αθλητικά ρούχα, σε τσάντες, ακόμα και σε παπούτσια! Ταιριάζει με κόκκινο και θυμίζει τον Άγιο Βαλεντίνο. Θα το βάλεις σίγουρα με έντονο ή καθόλου κραγιόν, αφού ταιριάζει σε κάθε απόχρωση δέρματος.


Πράσινο

 

Φετος θα λατρέψεις το γήινο πράσινο σε όλα σου τα ρούχα, τόλμησε το!

 

Το πράσινο της φύσης ή της πιπεριάς ήρθε να κατακλύσει τα ρούχα σου το καλοκαίρι του 2019. Επειδή λατρεύεις τα μιλιτέρ σχέδια, θα βρεις πολλά cargo παντελόνια, αλλά και ολόσωμες φόρμες στο χρώμα του πράσινου. Ταίριαξέ το με κίτρινες αποχρώσεις για να εντυπωσιάσεις τη νύχτα ή με γήινα χρώματα για να κυκλοφορείς τη μέρα! Και μην ξεχνάς το φλούο πράσινο, που θα το δεις παρακάτω και παντού!


Φλούο χρώματα

 

Είναι η νέα τρέλα του καλοκαιριού, τα νεον - φλούο χρώματα, σε όλη την παλέτα, από λαχανί έως έντονο κίτρινο, πράσινο και πορτοκαλί

 

Τα φλούο ή neon χρώματα κυκλοφορούν ήδη και ζητούν εσένα να τα φορέσεις. Διάλεξε όποια απόχρωση θες: από κόκκινο και κίτρινο, μέχρι μπλε και πράσινο, μωβ και πορτοκαλί. Έτσι το έκαναν και οι punk τη δεκαετία του ’80. Σε συμβουλεύουμε να επενδύσεις κυρίως σε πορτοκαλί φλούο και σε πράσινο, αφού σε αυτά τα χρώματα θα βρεις τζάκετ, αιθέρια αέρινα φορέματα και ολόσωμες φόρμες που θα ταιριάξεις τέλεια με τις φλούο ή παστέλ γόβες σου!