Όλοι γνωρίζουμε ότι ντύσιμο παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε πολλές πτυχές της ζωής μας. Μία από αυτές, ίσως και μία από τις πιο σημαντικές, είναι και η ρομαντική ή αισθηματική. Είτε τι πιστεύετε είτε όχι, η επιτυχία ενός ραντεβού μπορεί να εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το πώς θα ντυθείτε. Δεν αρκεί να παρακολουθείτε απλά τις τελευταίες εξελίξεις και τάσεις στην ανδρική μόδα, θα πρέπει να ντύνεστε και με ρούχα που αρέσουν στις γυναίκες για να αυξήσετε σημαντικά τις «επιτυχίες» σας με το όμορφο φύλο. Σε μια πρόσφατη έρευνα λοιπόν, γυναίκες ρωτήθηκαν σχετικά με το ποια ρούχα προτιμούν στους άνδρες. Τι πρέπει με άλλα λόγια να φοράει ένας άνδρας για να τις εντυπωσιάσει. Ας δούμε τι απάντησαν για να είστε πάντα σωστά ντυμένοι στα ραντεβού και στις εξόδους σας.

 

Τα ανδρικά ρούχα που λατρεύουν οι γυναίκες

 

Παπούτσια

Η πρώτη επιλογή των γυναικών όσον αφορά το ανδρικό παπούτσι, είναι τα δερμάτινα μοκασίνια. Τα παπούτσια αυτά σύμφωνα με τις κυρίες δείχνουν ένα πιο εκλεπτυσμένο στιλ και παραπέμπουν σε ένα σοφιστικέ lifestyle. Τα αθλητικά παπούτσια βρέθηκαν αρκετά χαμηλά στις προτιμήσεις ενώ τελευταίες και καταϊδρωμένες βρέθηκαν οι καουμπόικες μπότες, ένας τύπος παπουτσιού που ευτυχώς δεν «ευδοκιμεί» στη χώρα μας.

 

Τζιν

Τα τζιν παντελόνια είναι αναμφίβολα τα πιο δημοφιλή, γι’ αυτό και βγαίνουν σε πολλά σχέδια και χρώματα. Σύμφωνα με την έρευνα λοιπόν, ο τύπος που οι γυναίκες βρίσκουν σέξι είναι τα ελαφρώς ξεθωριασμένα παντελόνια σε vintage στιλ. Δεύτερα στις προτιμήσεις τους έρχονται τα κλασικά τζιν σε σκούρα χρώματα. Τελευταία και σχεδόν ισόπαλα έρχονται τα πολύ φαρδιά – αυτά που φορούσαν όσοι άκουγαν ραπ το 90 και τις αρχές του 2000 - αλλά και τα σκισμένα τζιν.

 

Παντελόνια

Όσον αφορά τα άλλα παντελόνια, αυτά που δεν είναι τζιν δηλαδή, τα αποτελέσματα της έρευνας είναι απόλυτα ξεκάθαρα: αν έχετε παντελόνια που δεν σας εφαρμόζουν καλά και κάνουν πτυχώσεις όταν τα φοράτε, απλά πετάξτε τα! Το 85% των γυναικών προτιμά τα παντελόνια που εφαρμόζουν καλά στο σώμα και είναι τελείως λεία κι επίπεδα όταν τα φοράτε. Εννοείται πως η καλύτερη επένδυση είναι να ράψετε ένα παντελόνι πάνω σας, αλλά στο ToRouxo, τo Νουμερο 1 Eshop για Ρούχα Online, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία μεγεθών για να διαλέξετε αυτό που θα σας ταιριάζει τέλεια.

 

Ντύσιμο στο πρώτο ραντεβού

Μπορεί πολλοί να πιστεύουμε ότι στο πρώτο μας ραντεβού ο καλύτερος τρόπος για να εντυπωσιάσουμε την κοπέλα που θα συνοδεύουμε είναι να φορέσουμε ό,τι καλύτερο έχουμε στη ντουλάπα μας, αλλά τα αποτελέσματα της έρευνας μας έδειξαν το αντίθετο. Οι γυναίκες προτιμούν τα casual chic μοντέρνα ανδρικά ρούχα. Τι σημαίνει αυτό; Προτιμήστε ένα τζιν σε συνδυασμό με ένα καλό πουκάμισο κι ένα σπορτίγ σακάκι. Μην φορέσετε το καλύτερο σας κοστούμι καθώς η συνοδός σας, σύμφωνα πάντα με την έρευνα, θα θεωρήσεις ότι προσπαθείτε πολύ σκληρά για να την εντυπωσιάσετε ή να «το παίξετε κάποιος», άρα είστε κάπως απελπισμένος και δεν έχετε μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

 

Τι να φορέσετε στον ύπνο

Ναι ακόμη και το τι θα φορέσετε στο κρεβάτι παίζει σημαντικό ρόλο για το πόσες ακόμη μέρες και νύχτες θα περάσετε με μία κοπέλα. Οι γυναίκες λοιπόν προτιμούν να κοιμάστε με το μποξεράκι σας κι ένα t-shirt ή ένα φανελάκι. Δεύτερο στις προτιμήσεις τους έρχεται το… τίποτα! Οι πιτζάμες βρίσκονται αρκετά κάτω… Αξίζει να σημειωθεί πως όσον αφορά τα εσώρουχα, οι κυρίες προτιμούν τα εφαρμοστά μποξεράκια στα ραντεβού ενώ τα πιο άνετα και φαρδιά – τα οποία πολλές φορές «κλέβουν» από τους συντρόφους τους – τα προτιμούν σαν πιτζάμες.

Μπορεί λοιπόν τα παραπάνω αποτελέσματα να μην είναι τα συστατικά ενός ντυσίματος – ερωτικού φίλτρου που θα σας κάνει ακαταμάχητους στις γυναίκες, αλλά σίγουρα θα σας βοηθήσει να έχετε περισσότερες επιτυχίες, ειδικά στα πρώτα ραντεβού που είναι και τα πιο σημαντικά άλλωστε. Δεδομένου ότι τα εν λόγω ρούχα είναι ρούχα που είτε τα έχουμε στη ντουλάπα μας είτε είναι εύκολο να αποκτηθούν, δεν χάνετε και τίποτα να τα δοκιμάσετε!