Μπορεί το καλοκαίρι φέτος να κράτησε πολύ περισσότερο απ’ ότι συνήθως, αλλά τα κρύα έχουν αρχίσει, οπότε τα ανδρικά χειμωνιάτικα μπουφάν θα επιστρέψουν για άλλη μια φορά στο προσκήνιο. Τα μπουφάν ανέκαθεν έπαιζαν τον πιο σημαντικό ρόλο στη χειμωνιάτικη μόδα και γενικά είναι από τα πιο «δύσκολα» ρούχα αφού ένα σωστό μπουφάν πρέπει να προσφέρει όχι μόνο άνεση και ζεστασιά, αλλά να είναι και αρκετά στιλάτο έτσι ώστε να μπορεί να συνδυαστεί άψογα με τα trendy ρούχα της χειμερινής σεζόν και όχι μόνο.

Οι τάσεις της χειμωνιάτικης μόδας αλλάζουν ταχύτατα και ριζικά, γι’ αυτό και είναι λογικό τα μπουφάν να χρειάζονται συχνά ανανέωση. Με απλά λόγια, τοπ πιο trendy μπουφάν της περσινής σεζόν μπορεί τη φετινή να θεωρείται από απλά ντεμοντέ μέχρι κακόγουστο και το να το φορέσει κάποιος να αποτελεί ένα μέγιστο και ανεπανόρθωτο στιλιστικό ατόπημα. Αυτό σημαίνει ότι κάθε χειμώνα θα πρέπει να ενημερώνεστε που επικρατούν στα μπουφάν ανδρικά και τα χειμωνιάτικα ρούχα γενικότερα για να είναι οι εμφανίσεις όχι απλά safe αλλά trendy και μοντέρνες.

Αν λοιπόν δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε και που να τελειώσετε με την έρευνα σας για τα κορυφαία trends στα μπουφάν για το χειμώνα του 2017/2018, έχετε έρθει στο κατάλληλο μέρος!

Στον πλήρη οδηγό μας για ανδρικά μπουφάν θα βρείτε τα πάντα για τα αγαπημένα χειμωνιάτικα πανωφόρια μας και θα δείτε πως θα προστατευτείτε από το κρύο και τη παγωνιά με φινέτσα και στιλ και αυτόν τον χειμώνα. Τι λέτε, ξεκινάμε;

 

Τα πάρκα ανδρικά είναι η κορυφαία επιλογή για κάθε μέρα

Τα μπουφάν πάρκα για άνδρες έχουν μπει για τα καλά στο προσκήνιο και παραμένουν εξαιρετικά δημοφιλή και μοδάτα. Θα αποτελέσουν λοιπόν και φέτος την αιχμή του δόρατος του χειμωνιάτικου στιλ και θα είναι το απόλυτο trend στα πανωφόρια. Αυτό που κάνει τα πάρκα τόσο δημοφιλή και τόσο διαχρονική αξία στο χειμερινό ντύσιμο δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι προσφέρουν τον τέλειο συνδυασμό μόδας και ζεστασιάς λόγω του μάκρους τους και φυσικά της κουκούλας τους, η οποία κρατά μακριά τη βροχή. Με άλλα λόγια, τα πάρκα αποτελούν την ιδανική επιλογή για το καθημερινό σας ντύσιμο.

Χακί ανδρικό παρκά με κουκολα Μαύρο παρκά ανδρικό Ανδρικό παρκά μακρύ γκρι

Λόγω της μεγάλης δημοτικότητας τους, είναι σίγουρο ότι θα βρείτε πάρκα σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και υφασμάτων για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα. Αν θέλετε να εξασφαλίσετε τη μέγιστη δυνατή ζεστασιά, προτείνουμε πάρκα με γούνα και αρκετά μεγάλο μάκρος.

Όσον αφορά το χρώμα, θα φορεθούν πολύ τα χακί, μπλε, μαύρο τα οποία είναι και χρώματα που είναι και σχετικά εύκολο να συνδυαστούν. Παρά τη μεγάλη ζήτηση που υπάρχει για τα συγκεκριμένα πανωφόρια, μπορείτε να βρείτε και αρκετά φθηνά πάρκα αν ψάξετε λίγο. Φροντίστε να έχετε τον νου σας και τα μάτια σας ανοιχτά για ειδικές προσφορές κι εκπτώσεις για να αποκτήσετε τα πιο trendy πάρκα σε προνομιακές τιμές.

 

Η καλύτερη λύση για το κρύο είναι τα ανδρικά μπουφάν με γούνα

Το χειμώνα υπάρχουν και μέρες που το στιλ περνάει λίγο σε δεύτερη μοίρα επειδή το κρύο είναι τόσο τσουχτερό και οι καιρικές συνθήκες τόσο άσχημες που η καλύτερη λύση θα ήταν να μη βγεις από το σπίτι σου. Χάρη όμως στα μπουφάν με γούνα, μπορείς να έχει στιλ και ζεστασιά ακόμη και τις πιο κρύες νύχτες και μέρες του χειμώνα. Η εσωτερική γούνα που έχουν αυτά τα πανωφόρια προσφέρει πάρα πολύ καλή μόνωση από το κρύο και παγιδεύει τη θερμοκρασία του σώματος σας κρατώντας σας πάρα πολύ ζεστούς.

Ανδρικό παρκά μακρύ μπορντό Ανδρικό παρκά μακρύ κάμελ Ανδρικό παρκά κοντό με κουκούλα

Όσον αφορά την υφή των συγκεκριμένων μπουφάν, τα υφασμάτινα είναι πιο trendy και ιδανικά ακόμη και για κάπως επίσημες ή επαγγελματικές περιστάσεις, ενώ τα nylon με γούνα από μέσα είναι πιο ζεστά και προσφέρουν και μεγάλη προστασία από το χιόνι και τη βροχή, αλλά είναι ιδανικά για casual περιστάσεις και γενικά για χαλαρές εξόδους. Όσον αφορά τα χρώματα, εννοείται πως τα υφασμάτινα θα πρέπει να κινούνται σε κλασικούς και ασφαλείς τόνους και σε χρώματα όπως το μαύρο, το μπεζ και το καφέ. Στα nylon τα πράγματα είναι πιο ελεύθερα και μπορείτε να παίξετε και να πειραματιστείτε ακόμη και με πιο έντονα και ζωηρά χρώματα.

 

Τα δερμάτινα ανδρικά μπουφάν εξακολουθούν να είναι διαχρονικά

Μπορεί στον χώρο της μόδας να μην υπάρχουν «ασφαλείς» επενδύσεις αφού οι τάσεις αλλάζουν συνεχώς, ωστόσο υπάρχουν και οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν αυτόν τον κανόνα και τα δερμάτινα ανδρικά μπουφάν. Με απλά λόγια λοιπόν, ένα καλό δερμάτινο θα είναι πάντα trendy και αν το φροντίσετε και το φυλάσσετε σωστά, θα μπορείτε να το φοράτε για πάρα πολλά χρόνια. Μπορεί λοιπόν τα δερμάτινα να είναι λίγο ακριβότερα από τα παραδοσιακά πανωφόρια, αλλά με λίγη φροντίδα θα αποτελέσουν το στολίδι της γκαρνταρόμπας σας για πολλά χρόνια. Η πιο safe επιλογή στα δερμάτινα είναι φυσικά το δερμάτινο σακάκι, το οποίο και μπορεί να φορεθεί τόσο σε casual περιστάσεις όσο και σε επαγγελματικά σύνολα αφού δεν είναι πολύ χοντρό αλλά ούτε και πολύ μακρύ.

Ανδρικό δερματίνη μπουφάν με κουκούλα Ανδρικό δερματίνη μπουφάν με γούνα εσωτερική Ανδρικό δερματίνη μπουφάν με γούνα εσωτερική

Το bomber jacket, δηλαδή το μπουφάν που μοιάζει με αυτό που φορούσαν τα πληρώματα των βομβαρδιστικών του ‘Β Παγκοσμίου Πολέμου, είναι μια επίσης πολύ καλή επιλογή, ειδικά για casual ντύσιμο και λίγο πιο επίσημες περιστάσεις. Τέλος, το μακρύ δερμάτινο είναι η καλύτερη επιλογή για όσους θέλουν λίγο περισσότερη ζεστασιά τον χειμώνα. Όσον αφορά τα χρώματα, το καφέ και το μαύρο και οι αποχρώσεις τους είναι οι πιο διαχρονικές και safe επιλογές.

Οι τιμές στα επώνυμα μπουφάν μπορεί να είναι λίγο τσιμπημένες, αλλά αυτό είναι κάτι που ισχύει γενικά για το καλό δέρμα. Αν θέλετε κάτι εξίσου μοδάτο και ζεστό αλλά πιο οικονομικό, μπορείτε πάντα να στραφείτε στη δερματίνη.

 

Απολαύστε το αγαπημένο σας σπορ με στιλ με trendy αθλητικά μπουφάν ανδρικά

Οι περισσότεροι άνδρες αγαπάμε τον αθλητισμό και ασχολούμαστε με κάποιο σπορ τον ελεύθερο χρόνο μας. Χάρη στα αθλητικά μπουφάν λοιπόν, μπορούμε να απολαύσουμε το αγαπημένο μας άθλημα ακόμη και όταν οι θερμοκρασίες είναι πολύ χαμηλές. Επιπλέον, τα αθλητικά μπουφάν ανδρικά είναι πλέον τόσο μοδάτα και όμορφα αισθητικά που μπορούμε να τα φορέσουμε και σαν πανωφόρια σε casual περιστάσεις και στη καθημερινότητα μας γενικότερα. Όταν επιλέγετε αθλητικό μπουφάν, θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη σημασία στη ζεστασιά που θα σας προσφέρει αλλά και να φροντίσετε να κρατά μακριά τα στοιχεία της φύσης. Ένα καλό αντιανεμικό και αδιάβροχο μπουφάν με κουκούλα θα είναι ο καλύτερος σας φίλος για πολλούς χειμώνες.

Ανδρικό μπουφάν fly με κουκούλα Ανδρικό μπουφάν fly με κουκούλα Ανδρικό μπουφάν fly με κουκούλα

Επιπλέον, ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δώσετε και στο χρώμα. Τα αθλητικά μπουφάν με έντονα χρώματα και μεγάλα λογότυπα, μπορούν να φορεθούν μόνο σε κάποιο γήπεδο ή όταν καταπιάνεστε με το αγαπημένο σας άθλημα. Γενικά δεν ενδείκνυνται για casual περιστάσεις, αλλά μπορείτε να τα φορέσετε για να κάνετε κάποια «θελήματα» όπως να πάτε για ψώνια στο σούπερ μάρκετ ή να πληρώσετε κάποιο λογαριασμό στη τράπεζα. Αν θέλετε να κάνετε trendy casual εμφανίσεις με τον αθλητικό μπουφάν σας, τότε θα πρέπει το χρώμα του να είναι πιο συμβατικό, με άλλα λόγια θα πρέπει να είναι μαύρο, χακί ή μπλε και να μην έχει έντονα λογότυπα. Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος το χειμώνα επιστρέφουν στη μόδα τα πιο «φουσκωτά» αθλητικά μπουφάν.

 

Κινηθείτε ελεύθερα με ανδρικά αμάνικα μπουφάν

Τα χειμωνιάτικα ρούχα δεν είναι και ιδιαίτερα γνωστά για την ευκινησία που προσφέρουν. Τα περισσότερα είναι αρκετά ογκώδη με αποτέλεσμα να περιορίζουν τις κινήσεις όσων τα φοράνε. Τα μπουφάν δεν αποτελούν εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα, αφού προκειμένου να προσφέρουν τη μεγαλύτερη δυνατή μόνωση και προστασία από το κρύο συνήθως έχουν αρκετά μεγάλο όγκο, σε σημείο που να κάνουν όσους τα φορούν να μοιάζουν με αστροναύτες ή και το ανθρωπάκι τις Μισελέν. Τα αμάνικα μπουφάν είναι η λύση σε αυτό πρόβλημα.

Ανδρικό γιλέκο υφασμάτινο γκρι Ανδρικό γιλέκο υφασμάτινο μπλε Ανδρικό γιλέκο υφασμάτινο μπορντό

Στην ουσία πρόκειται για γιλέκα που έχουν την ίδια κατασκευή με τα μπουφάν, οπότε προσφέρουν πολλή ζεστασιά, αλλά χάρη στην έλλειψη μανικιών επιτρέπουν και αρκετά μεγάλη ελευθερία κινήσεων. Αυτή η έλλειψη όμως είναι και η αχίλλειος φτέρνα τους αφού δεν τα επιτρέπει να είναι τόσο ζεστά όσο τα μπουφάν που έχουν μανίκια. Τα αμάνικα με άλλα λόγια, αποτελούν ιδανική επιλογή για χειμωνιάτικες μέρες και νύχτες που δεν έχει πολύ κρύο αλλά και για τις κάπως κρύες μέρες της άνοιξης και του φθινόπωρου και ακόμη και για προστασία από τη ψύχρα σε κάποιο νησί το καλοκαίρι. Είναι δηλαδή ίσως τα πιο ευέλικτα πανωφόρια. Τα αμάνικα μπουφάν είναι ιδανικά για καθημερινά και χαλαρά looks, ωστόσο πλέον τα βλέπουμε να φοριούνται και σε εξόδους σε κλαμπ ή ακόμη και στα μπουζούκια. Αν ο τρόπος ζωής σας είναι ενεργητικός και είστε και λίγο party animal, τότε μπορείτε να επενδύσετε χωρίς φόβο και πάθος σε κάποιο αμάνικο μπουφάν. Αγοράστε ανδρικά μπουφάν σε χαμηλές τιμές για να είστε μέσα στη μόδα χωρίς να ξοδέψετε μία περιουσία Είναι γνωστό ότι τα μπουφάν δεν είναι και τα πιο οικονομικά ρούχα γι’ αυτό και πολλοί διστάζουν να ανανεώσουν τη γκαρνταρόμπα τους κάθε χειμώνα. Αυτό όμως πλέον δεν είναι απαραίτητο ότι ισχύει. Χάρη στον μεγάλο ανταγωνισμό που έχει προκαλέσει στους εμπόρους το διαδίκτυο, είναι εύκολο να βρει κανείς πολύ trendy μπουφάν σε πολύ καλές τιμές, αρκεί να αφιερώσει λίγο χρόνο στο ψάξιμο. Πολλά καταστήματα κάνουν πολύ συχνά ειδικές εκπτώσεις αλλά και προσφορές στα προϊόντα τους ακόμη και όταν αυτά έχουν μεγάλη ζήτηση, οπότε είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα βρείτε φθηνά ανδρικά μπουφάν ακόμη και μέσα στη καρδιά του χειμώνα. Σε sites μόδας όπως toRouxo θα βρείτε τα καλύτερα επώνυμα και trendy μπουφάν για άνδρες σε τιμές που πραγματικά θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Τι περιμένετε λοιπόν; Ανοίξτε τον αγαπημένο σας browser και ανανεώστε τη χειμερινή σας γκαρνταρόμπα!