Το φθινόπωρο είναι η εποχή, όπου όσο πιο πολύ ‘’layering’’ κάνεις και όσο πιο πολλά αξεσουάρ φοράς τόσο το καλύτερο και ο χειμώνας είναι αντίχτοιχα, η πιο ‘’cute’’ και ‘’cozy’’ εποχή. Ήρθε λοιπόν ο καιρός, η μόδα να «βάλει» τα κλειστά, ζεστά και πολλά αξεσουάρ της. Και όταν λέμε αξεσουάρ, εννοούμε τα γάντια, τα καπέλα-σκουφάκια, τα φουλάρια, τα γάντια, της μακριές κάλτσες και φυσικά, τις γυναικείες τσάντες. Είτε μιλάμε για τσάντες φθηνές, είτε για τσάντες γυναικείες επώνυμες, οι γυναικείες τσάντες ήταν, είναι και θα είναι το νούμερο ένα αξεσουάρ της γυναικείας μόδας.

 

Απαραίτητες φθινοπωρινές τσάντες για τη ντουλάπα σου
 

Πέρσυ το χειμώνα, είδαμε πολύ τις κόκκινες και τις βελουτέ τσάντες, κάτι που απ’ ότι φαίνεται ίσως δούμε και την φετινή σεζόν. Αυτό όμως για το οποίο ανυπομονούμε, είναι οι νέες προτάσεις που θα μας ενθουσιάσουν και θα προσθέσουν περισσότερα εντυπωσιακά κομμάτια στην ντουλάπα μας. Πάμε λοιπόν να δούμε μαζί, τις νέες προτάσεις καθώς και τις παλιές που δεν μπορούμε να αποχωριστούμε, για αυτή τη σεζόν.

 

Τσαντάκια μέσης

Ο απόλυτος οδηγός για clutch

Κάτι που είδαμε πολύ αυτό το καλοκαίρι είναι τα γυναικεία τσαντάκια μέσης. Αυτό το φθινόπωρο-χειμώνα, τα τσαντάκια μέσης θα είναι ακόμα πιο ενδιαφέροντα, σε συνδυαμό με ένα bomber jacket ,μια πλεκτή ζακέτα, ή ακόμα και δερμάτινο μπουφάν. Η αντίθεση ενός ογκώδους ρούχου στο πάνω μέρος, με το λεπτοκαμμωμένο και κομψό τσαντάκι μέσης στο κάτω θα είναι ένα στυλιστικό statement.

 

 

Καπιτονέ τσαντάκια

 

Ο απόλυτος οδηγός για clutch
 

Μια πρόταση που αν και ‘’παλιά’’, δεν λέει να φύγει από την μόδα, είναι τα τσαντάκια καπιτονέ και ειδικότερα, σε σκούρα χρώματα. Αυτά τα τσαντάκια, είναι περισσότερο χειμερινά κομμάτια που ταιριάζουν εξαιρετικά με παλτό ή με γούνα (faux) για μια βραδινή έξοδο. Συνήθως, το καλοκαίρι φοράμε περισσότερο χρυσά αξεσουάρ που ταιριάζουν με το μαυρισμένο δέρμα μας, και το χειμώνα πιο ψυχρά και ασημένια αξεσουάρ για να ταιριάζουν με την εποχή. Αυτό όμως δεν θα ανατραπεί φέτος, ειδικά για το φθινόπωρο και τον χειμώνα που πλησιαζει. Αυτόν λοιπόν τον χειμώνα, θα επικρατήσουν τα τσαντάκια με χρυσή αλυσίδα και χρυσές λεπτομέρειες. Άλλωστε, το χρυσό είναι must σε όλες τις εποχές!

 

 

Clutch

 

Ο απόλυτος οδηγός για clutch
 

Και μιας που μιλάμε για βραδινές εξόδους, δεν μπορούμε να παραλείψουμε τα clutch. Συνδυασμένα με φόρεμα, ολόσωμη φόρμα, ή φούστα, τα clutch, ίσως οι πιο κομψές γυναικείες τσάντες, θα σε βγάλουν πάντα ασπροπρόσωπη. Συνήθως τα clutch, φοριούνται σε τετράγωνο ή στρόγγυλο σχήμα , όμως αν θες να κάνεις την διαφορά, μπορείς να πειραματιστείς και εσύ και να τα αναζητήσεις σε περισσότερο περίεργα σχέδια και κοψίματα.

 

 

Σακίδια πλάτης

 

 

Ο απόλυτος οδηγός για clutch
 

Και φυσικά, μετά από μια έντονη βραδινή έξοδο, χρειάζεσαι, έναν δυνατό πρωινό καφέ. Με t-shirt και τζιν, ζιπ κιλότ, καρό παντελόνι ή ακόμα και κολάν, οι πιο κατάλληλες τσάντες είναι τα σακίδια πλάτης. Είτε οι μεγάλες, είτε τα μίνι σακίδια, οι γυναικείες τσάντες πλάτης, είναι οι πιο βολικές και τσάντες τσάντες, που ταιριάζουν τέλεια στις χαλαρές σου πρωινές ή μεσημεριανές (αν το hangover ήταν δυνατό) εξορμίσεις. Μια ενδιαφέρουσα πρόταση για αυτό το χειμώνα, είναι οι καρό γυναικείες τσάντες πλάτης.

 

 

Τσάντες ώμου

 

Ο απόλυτος οδηγός για clutch
 

Μια ακόμα πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα είναι η συνθετική γούνα στις τσάντες. Οι τσάντες ώμου, η πιο σταθερή επιλογή της γυναίκας, έχουν κυκλοφορήσει, σε μια μεγάλη γκάμα και ποικιλία. Αυτό το χειμώνα, οι γούνινες τσάντες θα είναι μια πολύ καλή στυλιστική επιλογή που θα πηγαίνει με όλα και αν μη τι άλλο, θα σε ζεσταίνει τις κρύες μέρες.

 

 

Τσάντες χιαστί

 

Ο απόλυτος οδηγός για clutch
 

Για το τέλος, έχουμε τις τσάντες χιαστί. Αν και με αυτές τις τσάντες νιώθουμε ασφάλεια, πολλές φορές, εμπλέκονται με το ρούχο, για αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όσον αφορά τις υφές. Μια καλή επιλογή για τις απογευματινές σας εξόδους ή υποχρεώσεις, θα ήταν μια δερματίνη χιαστί τσάντα, σε έντονα και σκούρα χρώματα.