Ένα από τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας που δεν περίμενες να φοράς φέτος το καλοκαίρι είναι το γυναικεία πουκάμισα και οι μακρυές πουκαμίσες. Μάλιστα! Ακόμα κι αν δεν τις είχατε σε εκτίμηση, δείτε παρακάτω τους νέους τρόπους που θα τις φοράτε και θα γίνεστε ακόμα πιο ελκυστική. Σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν!

 

Το ταπεινό πουκάμισο είναι ένα από τα βασικά κομμάτια τις ντουλάπας, καθώς εναρμονίζεται με κάθε στυλ και ντύσιμο. Είτε είναι ένα κλασικό πουκάμισο Oxford είτε μια ασύμμετρη πουκαμίσα, θα τα βρεις όλα στις συλλογές των σχεδιαστών για τη σεζόν άνοιξη/ καλοκαίρι 2019. Φέτος δεν θα τα κουμπώσετε απλά, αλλά θα τα ανοίξετε, θα τα κόψετε, θα τα δέσετε κόμπους και ύστερα θα βγείτε έξω!

 

Πουκάμισο που δένει στη μέση

 
Το πουκάμισο που φοριέται σαν jacket πάνω από φόρεμα

 

Μας θυμίζει τα αγαπημένα crop tops, αλλά αντί για μπλούζα, έχουμε την πουκαμίσα. Η πουκαμίσα από μόνη της κάνει το στυλ πιο chic και εκλεπτυσμένο σε σχέση με ένα απλό γυναικείο τοπάκι. Θα το δούμε σε κόκκινη, κίτρινη, λευκή και neon μπλε απόχρωση κατά βάση, αλλά και σε φλοράλ σχέδια για να τα ταιριάξουμε με σορτς, παντελόνια και φούστες. Θα το φορέσετε πρωί και βράδυ, σε αμέτρητα σχέδια με διαφάνειες, ανοιχτούς ώμους και φαρδιά μανίκια. Μάλιστα, οι πουκαμίσες με φαρδιά μανίκια που δένουν στη μέση ταιριάζουν τέλεια με ένα μπουστάκι από πάνω που δίνει περισσότερο ενδιαφέρον και θηλυκότητα. Μπορείτε ακόμα να το φορέσετε σαν jacket πάνω από το καλοκαιρινό φόρεμά σας.

 

Φαρδύ πουκάμισο που φοριέται … διαφορετικά

 
Μπορείς να βάλεις το πουκάμισο με πολλούς διαφορετικούς τρόπους

 

Διαλέξτε πουκάμισα καρό, με ρίγες, με βούλες μικρές ή τεράστιες, πουκαμίσες λευκές , σε έντονα φωτεινά χρώματα ή παστέλ και φορέστε τα με τους τρεις νέους τρόπους της χρονιάς: • Βάλετε τη μία πλευρά του πουκαμίσου σας μέσα από το παντελόνι ή τη φούστα σας και αφήστε την άλλη πλευρά απ’ έξω ελεύθερη. Με αυτόν τον τρόπο δεν κρύβετε το σώμα σας, ούτε τη φούστα, ούτε την πουκαμίσα! • Δοκιμάστε να φορέσετε την πουκαμίσα σας με ανοιχτά τα τρία πρώτα κουμπιά, ανοίξτε την στους ώμους και φορέστε από πάνω ένα στράπλες τοπάκι ή κορσέ με ένα καρό παντελόνι. Η τελευταία λέξη της μόδας! • Επίσης, μπορείτε να ανοίξετε το πουκάμισο στον έναν ώμο μόνο και να το βάλετε μέσα από την pencil φούστα σας για πιο laissez-faire εμφανίσεις. Το φαρδύ πουκάμισο, όπως και αν επιλέξετε να το φορέσετε, ταιριάζει τέλεια με στενή φούστα, με ξεβαμμένο τζιν και τζάκετ ή μπουφάν puffer, αλλά και το ίδιο ως τζάκετ έξω από την αθλητική σας φόρμα.

 

Τζιν πουκαμίσα

 
Η φαρδιά τζιν πουκαμίσα που φοριέται άριστα και ως φόρεμα

 

Το τζιν πουκάμισο θα το λατρέψετε και θα το φοράτε φέτος περισσότερο από ποτέ. Το τζιν ύφασμα είναι από τα κλασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας και προβλέπεται ότι θα είναι από εκείνα τα αγαπημένα ρούχα που απλά θα ρίχνετε επάνω σας γρήγορα και θα βγαίνετε βόλτες με στυλ. Θα το βρείτε σε διάφορα μήκη και σχέδια, όπως τη φαρδιά τζιν πουκαμίσα που φοριέται άριστα ως φόρεμα ή τουνίκ και ως crop top με λάστιχο στη μέση για urban εξόδους. Μη διστάσετε να το φορέσετε με δερμάτινα μποτάκια ή sneakers, ανάλογα με την περίσταση.

 

Μακρύ πουκάμισο με ζώνη στη μέση

 
Με ένα ζωνάκι στη μέση έχεις πετύχει το απόλυτο look

 

Τίποτα πιο απλό από μια μακριά πουκαμίσα τύπου boyfriend που την κάνετε πιο θηλυκή με μία ζώνη ή ζωνάκι στη μέση. Η ζώνη δημιουργεί άμεσα ένα θηλυκό σωματότυπο κλεψύδρα και είναι από τα πιο απλά και ταυτόχρονα κομψά looks του καλοκαιριού. Εάν το συνδυάσετε με μία midi φούστα και γούνινα αξεσουάρ, θα έχετε πετύχει το τέλειο ρομαντικό look.

 

Πουκάμισο με βολάν

 
Φέτος δοκιμάστε πουκαμίσες με βολάν για chic look

 

Τέλος, για να πετύχετε το αριστοκρατικό look όπως το προτείνουν οι σχεδιαστές, δοκιμάστε πουκαμίσες και πουκάμισα με βολάν στο στέρνο και στα μανίκια σε βαμβακερά υφάσματα. Σε αυτά θα ταιριάξουν τέλεια τα μανικετόκουμπα που πάντα θέλατε να φορέσετε και το ανοιξιάτικο jacket ή παλτό κατάλληλο στη δουλειά ή και στο ραντεβού. 

 

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.torouxo.gr θα βρείτε μια υπέροχη συλλογή από πουκάμισα γυναικεία και πουκαμίσες για όλες τις ώρες, χωρίς α ξοδέψετε μια περιουσία.