Τους πήρε και τους σήκωσε... ο αέρας στην Μύκονο!

 

Ο γάμος της χρονιάς τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν ένας από τους τελευταίους, της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου. Παρόλο που από το μυστήριο δεν είδαμε πολλές φωτογραφίες, οι καλεσμένες δεν παρέλειψαν να φωτογραφηθούν με τις δικές τους στυλιστικές επιλογές. Κυριάρχησαν οι μαύρες και οι μπλε τουαλέτες, η μία πιο εντυπωσιακή από την άλλη! Ομορφότερη όλων, όπως ήταν αναμενόμενο, ήταν η νύφη, η οποία φόρεσε ένα από τα ομορφότερα νυφικά φορέματα που είδαμε φέτος με υπογραφή της Σύλιας Κριθαριώτη.

 

 

Η πάντα άξια κουμπάρα Νίκη Παλλικαράκη επέλεξε να αλλάξει τις βέρες φορώντας ένα κλασικό πράσινο κοντό φόρεμα με πράσινη πασμίνα και μπεζ γυναικείες γόβες, στολίζοντας την εμφάνισή της με πέρλες.

 

 

Η πρόσφατα παντρεμένη Χριστίνα Μπόμπα, φόρεσε μια μαύρη γυναικεία μπλούζα με δαντέλα και ανοιχτό ντεκολτέ συνδυάζοντάς το με μια μακριά μαύρη φούστα και μαύρα πέδιλα. Οι πολλές λεπτομέρειες στο τοπ της από τα κεντήματα και τα στρας, ανέδειξαν όχι μόνο την εμφάνισή της αλλά και το γυμνασμένο σώμα της.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stunning @chrismpo in total outfit @atelierloukia from our new collection, for #filipposathina ‘s wedding in Mykonos!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Atelier Loukia (@atelierloukia) στις

 

H σχεδιάστρια μόδας Χριστίνα Κοντοβά έλαμψε με το στρασάτο μαύρο φόρεμά της που είχαν κρόσια για τελείωμα και κλειστό ντεκολτέ, το οποίο συνδύασε με ψηλά ασημί πέδιλα.

 

 

Η κολλητή της Αθηνάς Οικονομάκου, Νικόλ Παναγιώτου, ανέδειξε τα καλλίγραμμα πόδια της με ένα κοντό λαμπερό ασημί φόρεμα, γόβες που ταίριαζαν με το χρώμα της τσάντας που κρατούσε και ένα λευκό γυναικείο σακάκι που την προστάτευε από τον αέρα της Μυκόνου. Την φωτεινή αντίθεση έκαναν και τα κόκκινα μαλλιά της!

 

 

Η Έλενα Γαλίφα, γνωστή fashion blogger, εντυπωσίασε με μια μακριά τουαλέτα με πούλιες σε λευκό και σκούρο μπλε χρώμα. Παράλληλα, η μακιγιέζ Ρούλα Σταματοπούλου, δοκίμασε ένα πιο ελαφρύ μπλε φόρεμα με δαντέλα, φιόγκο στη μέση, μπεζ πέδιλα και βαριά γυναικεία κοσμήματα που έκαναν την εμφάνισή της πιο ρομαντική.

 

 

Η ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη, προτίμησε κάτι πιο συντηρητικό, φορώντας ένα μπλε-ασημί φόρεμα με μανίκι και φούστα κάτω από το γόνατο, ασημί γόβες και ασημί τσαντάκι. Βλέποντας όμως και το κομψό μακιγιάζ της με τον άψογο κότσο, δεν θα μπορούσαμε να μην μείνουμε άφωνοι.

 

 

Η δημοσιογράφος Πέννυ Θωμοπούλου κινήθηκε σε πιο θερμά χρώματα επιλέγοντας φούξια και ροζ φλοράλ στενό φόρεμα με ασορτί γυναικείες γόβες.

 

 

Λατρέψαμε και τη Φωφώ Ντεμίρη, η οποία συνδύασε την πορτοκαλί εμφάνισή της με ένα εξαιρετικό ανοιχτόχρωμο γυναικείο σακάκι και έφερε καλοκαίρι στον φθινοπωρινό γάμο στη Μύκονο.