Οι διάσημες μίλησαν ή μάλλον… φωτογραφήθηκαν και μας δίνουν 7 διαφορετικές ιδέες για κάθε περίσταση. Εσύ ποια θα ακολουθήσεις; Εφτά διάσημες Ελληνίδες, που μας εντυπωσιάζουν πάντα στο instagram, ακολουθούν απόλυτα τα καλοκαιρινά trend και δεν μπορούμε παρά να ζηλεύουμε το στυλ και την αυτοπεποίθησή τους. Κάποια από τα look τους σίγουρα θα τα αντιγράψουμε το συντομότερο! Και το καλύτερο; Θα βρεις παρόμοια ή ίδια look στο toRouxo.gr , ώστε πολύ γρήγορα να κάνεις τις αγορές σου με την ευκαιρία ότι είναι περίοδος εκπτώσεων!

 

#1. Ολόσωμη φόρμα

 

 

Η ολόσωμη φόρμα είναι από τα λίγα καλοκαιρινά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου που μπορείς να φοράς σε κάθε περίσταση. Ταίριαξέ την με sneakers για την καθημερινότητά σου και τη δουλειά, με ψηλές εσπαντρίγιες ή πέδιλα για πιο επίσημες εξόδους ή με γόβες για τον καλοκαιρινό γάμο. Εάν η ολόσωμη φόρμα σου δεν είναι πολύχρωμη, πλούσια σε έθνικ σχέδια ή καλοκαιρινά μοτίβα, βιάσου να πάρεις τα καλύτερα κομμάτια της φετινής μόδας!

 

#2. Κίτρινο τοπ και τζιν παντελόνι

 

 

Ό,τι πιο casual και καλοκαιρινό θα φορέσεις στις βόλτες σου είναι το κίτρινο τοπ και το ελαφρύ τζιν παντελόνι. Το κίτρινο χρώμα, το χρώμα του ήλιου, είναι το πιο μοδάτο χρώμα και θα το φοράς και το φθινόπωρο. Σου ανεβάζει τη διάθεση και κάνει τέλεια αντίθεση με το μαύρισμά σου. Φόρεσέ το με τζιν παντελόνι ή σορτς για την αντίθεση θερμού-ψυχρού χρώματος. Ανάλογα το τοπ και τα παπούτσια, ίσως μπορείς να βάλεις αυτό το συνδυασμό και στη δουλειά σου. Σκέψου το σοβαρά!

 

#3. Φλοράλ φόρεμα