Ένα πλεκτό πουλόβερ είναι το ρούχο που υπάρχει σε κάθε ντουλάπα. Είτε το φοράμε γιατί μας αρέσει το στυλ του, είτε επειδή το χειμώνα είναι το μόνο ρούχο που μας κρατάει ζεστές, το σίγουρο είναι ότι το πλεκτό πουλόβερ μας ήταν και θα είναι ο πρωταγωνιστής της ντουλάπας μας τη χειμερινή περίοδο. Αν και εσένα το καθημερινό, φορτωμένο πρόγραμμα δεν σου δίνει περιθώρια για ευφάνταστες στυλιστικές επιλογές, το πουλόβερ σου είναι μια εύκολη λύση που γνωρίζεις ότι δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ. Για να αλλάξεις το στυλ σου φέτος (χωρίς να χρειαστεί να πάρεις 6 διαφορετικά πουλόβερ ), εδώ θα δεις τους 6 μοναδικούς τρόπους για να συνδυάσεις το πλεκτό σου και να είσαι κομψή, άνετη και ζεστή αυτή τη σεζόν!

 

1. Με δερμάτινο κολάν

 

Φόρεσε το πλεκτό πουλόβερ σου με leather κολάν!

 

Ώρα να σταματήσεις να αναρωτιέσαι «πως να φορεσω το oversized πουλοβερ» ! Εάν είσαι από τις γυναίκες που δεν ζουν χωρίς το κολάν τους, σίγουρα δεν θα σε αφήσει αδιάφορη το δερματίνη κολάν που θα δώσει εντελώς διαφορετικό τύπο στο ντύσιμό σου. Παρόλο που μπορεί να φαίνεται σαν λεπτομέρεια, το να προτιμήσεις να συνδυάσεις το πλεκτό σου με leather κολάν αντί για υφασμάτινο, θα κάνει τεράστια διαφορά στο ντύσιμό σου. Σχετικά με τα παπούτσια, επίλεξε ένα ζευγάρι λευκά sneakers κατά τη διάρκεια της ημέρας ή ένα ζευγάρι μαύρες γόβες για βραδυνές βόλτες.

 

2. Με πλισέ, midi φούστα

 

Η τάση του 2019, πλισέ φούστα με κοντό πουλόβερ

 

Φόρεσε το πουλόβερ σου με πλισέ φούστα και έχεις πετύχει το απόλυτα icon style για το 2019. Είναι ένα από τα αγαπημένα μας ρούχα γιατί δίνει αυτό το glam στοιχείο στο look σου χωρίς να φαίνεται ότι έχεις προσπαθήσει πολύ. Αυτός ο συνδυασμός είναι θηλυκός, όμορφος και ιδανικός για κάθε ώρα! Ανάλογα με το χώρο εργασίας, μια πλισέ φούστα συνδυασμένη με crop πλεκτό πουλόβερ μπορεί σε βγάλει ασπροπρόσωπη.

 

Δείτε εδώ: Push Up Jeans - Απογείωσε Το Κορμί Σου

 

3. Με τζιν με σκισίματα και sneakers

 

Ίσως ο πιο cozy συνδυασμός, πουλόβερ με σκισμένο τζιν

 

Είτε αγαπάτε τα φθαρμένα τζιν είτε δεν είστε ιδιαίτερα φαν, το ρούχο αυτό είναι αδιαμφισβήτητα το πιο hot item στον χώρο της μόδας και παραμένει σταθερά νούμερο 1 επιλογή των γυναικών. Είναι το basic στοιχείο της ντουλάπας σου και θα σε βοηθήσει να κάνεις κάθε ντύσιμο μοναδικό, με μία rock νότα. Σε συνδυασμό με ένα φλούο πουλόβερ ζιβάγκο και sneakers , έχεις πετύχει το στυλ που θα σε δείχνει επιμελώς ατημέλητη όλη μέρα.

 

4. Με mom τζιν

 

Η πιο διαχρονική επιλογή, ψηλόμεσο τζιν με πλεκτό πουλόβερ

 

Με την επιρροή της μόδας του '90 που βλέπουμε παντού στο Instagram μας, η επιστροφή των mom jeans είναι κάτι που δεν μας άφησε ανεπηρέαστες. Ο λόγος είναι ότι η εφαρμογή κολακεύει όλες μας - είναι σφιχτά στα μέρη και χαλαρά στα πόδια, και μπορούν να συνδυαστούν άψογα με ένα crop κοντό πουλόβερ και τη ζώνη σου. Αν πάλι θες να φορέσεις το πιο μακρύ πουλόβερ σου με αυτό το τζιν, φρόντισε να βάλεις ένα μικρό μέρος του πουλόβερ μέσα σπό το τζιν, στο μπροστινό μέρος. Το υπόλοιπο άστο να πέφτει χαλαρά έξω και πέτυχες το απόλυτο fashion statement.

 

5. Με OTK μπότες

 

Για πιο σέξυ εμφάνιση, βάλε τις ψηλές μπότες σου με μακρύ πουλόβερ

 

Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το συνδυασμό πλεκτού πουλόβερ με καλσόν και over knee μπότες. Φόρεσε τις εφαρμοστές μπότες που φτάνουν πιο ψηλά από το γόνατο και πουλόβερ-φόρεμα, πιάσε ψηλά τα μαλλιά σου και κάνε έντονο μακιγιάζ για ένα παιχνιδιάρικο look. It’ s a yes from us girl!

 

6. Κάνε layering

 

Πλεκτό με παλτό και κασκόλ, ο πιο στυλάτος συνδυασμός!

 

Πιθανόν να έχεις ακούσει για τις λεγόμενες στρώσεις ρούχων με σκοπό τη ζεστασιά και το στυλ. Το θετικό με αυτήν την τεχνική είναι ότι μπορείς να αφαιρείς και να προσθέτεις διαφορετικά είδη υφασμάτων χωρίς να φαίνεται υπερβολικό. Στην περίπτωση του πουλόβερ, που δεν σου αφήνει περιθώριο για πολλά χοντρά ρούχα από πάνω, προτίμησε να φορέσεις ένα παλτό και ένα κασκόλ ή φουλάρι ώστε να πετύχεις ένα κλασσικό στυλ. Αν βάλεις και μία διακριτική ζώνη στη μέση οι καμπύλες σου θα τονιστούν ακόμη περισσότερο!