Εάν ανήκεις στην κατηγορία των φανατικών insta bloggers, ακολουθείς τους top fashion influencers και ψάχνεις από πριν ποια θα είναι η τελειότερη επόμενή σου πόζα, κάνε ένα σύντομο scroll down στις 10 μοδάτες ιδέες που δεν πρέπει να λείπουν από το insta feed σου.

 

1) Με το φουσκωτό σου

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EVELYN REGLY (@evelynregly) on


Όπως καλά θα μάντεψες, η εποχή επιβάλλει το χρωματιστό φουσκωτό του φλαμίνγκο ή του μονόκερού σου, του ανανά ή του ντόνατ σου. Ίσως το βρεις πολύ basic για το προφίλ σου, οπότε έχουμε να σου προτείνουμε και ίσως κάτι πιο τολμηρό: την καρέκλα μέσα στη θάλασσα τύπου Flashdance!

 

 

 

Προσφορά: Φουσκωτά Στρώματα -40%

 

 

2) Το τέλειο στυλιστικό close up

 


Κάτι που ίσως έχεις συνηθίσει να κάνεις, αλλά αν δεν το έχεις κάνει, πρέπει άμεσα να ξεκινήσεις! Φόρεσε το νέο σου φλοράλ φόρεμα και βγάλε μια φωτογραφία από τη δική σου μεριά, όπως βλέπεις τον εαυτό σου όταν κοιτάς κάτω. Είναι ένας άλλος τρόπος να αναδείξεις το στυλ σου προσθέτοντας και αυτήν την πόζα στη λίστα σου. Μην ξεχάσεις να χρησιμοποιήσεις το hashtag #FWIS

 

 

Δείτε εδώ: Τα top γυναικεια φορέματα για φέτος

 

 

3) Τα γυαλιά και τ’ αξεσουάρ σου πάνω σε γεμάτο τραπέζι

 


Τόνισε το χρώμα ή το σχήμα από τα γυαλιά ηλίου σου, βάζοντάς το ανάμεσα σε λαχταριστά πιάτα ή ακόμα καλύτερα δίπλα σε καλοκαιρινά τροπικά φρούτα, όπως ο ανανάς και το καρπούζι. Αυτό μπορείς να το κάνεις και με την καινούρια ψάθινη τσάντα σου ή το καλοκαιρινό σου καπέλο.

 

4) Πίνοντας με θέα